За доставка на своите продукти tataitalia.bg използва услугите на куриерскa фирмa на „Еконт Експрес“ ЕООД. Доставяме до България, Гърция и Румъния. Доставката с куриерска фирма „Еконт Експрес“ ЕООД се извършва до точно посочен от потребителя личен адрес или до точно посочен адрес на офис на куриерска фирма Еконт в съответния град. Тук можете да разгледате офисите на куриера: www.econt.com

Всяка направена поръчка се обработва от Понеделник до Петък, от 9.00 до 18.00 ч и се доставя до 3 работни дни (с изключение на Събота и Неделя и официални празници) на територията на Р.България. Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, Събота или Неделя се обработват в първия работен ден след това.

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката и се заплаща от купувача. При поръчки на стойност под 200 лв се начислява допълнително доставка към сумата на покупката. При заплащане с наложен платеж, доставката се заплаща заедно с наложения платеж. При заплащане по банков път доставката се заплаща по банков път, заедно с поръчката. Стойността на доставката зависи от теглото на пратката и от начина на доставка. Нашата система изчислява автоматично стойността на доставката  в зависимост от начина на доставка, който изберете при извършване на поръчката. Изчисляването на стойността на доставката е на база на актуалните цени за доставка на Еконт. Техните цени можете да проверите в сайта на Еконт: https://www.econt.com/services/courier-services. 

При извършване на поръчка трябва да въведете вашите данни и адрес за фактуриране. За да изчислите стойността на Вашата доставка използвайте опцията „Изчисли цена на доставка“ при извършване на поръчката. Там въведете вашият личен адрес (който вече сте въвели в адрес за фактуриране) или офиса на Еконт, до който желаете да получите пратката и потвърдете. След това нашата система ще изчисли стоността на Вашата доставка. 

При поръчка над 200 лв. – получавате безплатна доставка.

Стойността на доставката на територията на Гърция и Румъния можете да проверите в сайта на куриера: www.econt.com.

Всяка направена поръчка от сайта притежава опцията Преглед и тест. Вие можете да  отворите, прегледате и пробвате пратката пред куриера. Ако стоката не отговаря на вашите очаквания (например размер или цвят), може да замените доставената стока за друг цвят или размер (при условие, че ги имаме в наличност), като връщането и повторната доставка се заплаща от Вас.

При отказ да приемете доставената стока разходите за обратната доставка се поемат от Вас.

 

Потребителят получава SMS преди доставката, в който е упомената товарителницата и сумата, която трябва да заплати. В случай, че куриерът не открие лицето за доставка на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да бъдат уточнени нов ден и час за доставка. В случай, че куриерът не успее да се свърже с лицето за доставка, фирма Еконт, ще съхрани пратката в най-близкия до адреса за доставка офис на куриерската фирма. Tataitalia.bg не може да гарантира доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били потърсени.К