Може да направите вашата заявка, ако сте регистриран потребител или гост.

Потребителят има право да върне или замени (за друг размер) всеки закупен артикул от онлайн магазина www.tataitalia.bg, в рамките на 14 дни от датата на доставка. Потребителят не е длъжен да посочва причини за това. Връщането на артикул е за сметка на клиента, освен в случаите, в които TATAITALIA.BG е допуснал грешка при изпращането на поръчката.

Върнатата стока, трябва да е съхранявана внимателно, да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от носене (ползване). В противен случай Търговецът си запазва правото да не уважи искането на потребителя.

Връщането на продуктите след опцията „Преглед и тест“ се осъществява чрез куриерска фирма Еконт. При вече закупен продукт връщането може да бъде осъществено с удобна за клиента куриерска фирма. За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва нашият Формуляр за връщане, като го изтегли от ТУК или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора. Формулярът за отказ трябва да се предостави попълнен в разпечатан вид, заедно с връщаната стока. 

Връщането на закупените артикули трябва да бъде до следния адрес:

град София, 

ул. Любен Каравелов 25, ет.2, ап.5

При замяна, новия размер на артикула се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат. Разноските по замяната на артикул отново са за сметка на клиента.

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да ни уведомите по имейл или телефон, преди изтичането на срока за отказ от договора.

В случай на отказ от договора  (окончателно върнат артикул) , търговецът възстановява на клиента заплатената от него сума по банков път в 14-дневен срок от получаването на върнатия артикул, на посочения от търговеца адрес (виж по-горе). 

Потребителят има право да предяви рекламацията при дефект или скрит недостатък на стоката и след изтичане на 14-дневния срок за замяна или връщане. Всички куриерски разходи, направени от потребителя за връщането й на търговеца, се възстановяват от последния.